Jij bent het stralende middelpunt op jouw bruiloft

Met een onvergetelijke openingsdans!

trouwen

Openingsdans bruiloft

Jij bent de act op jouw bruiloft! Ben je op zoek naar een onvergetelijke start van jouw trouwfeest? Droom je ervan om alle gasten te verrassen met een spectaculaire openingsdans of een onverwachte flashmob? Zoek dan niet verder!
dansdocent

Unieke danservaring!

Ik ben Eva van Zeeland en gespecialiseerd in het creëren van unieke en memorabele danservaringen voor bruiloften. Of je nu de klassieke romantische dans wilt perfectioneren of een compleet verrassende flashmob met vrienden en familie wilt organiseren, ik sta klaar om je te helpen je droom werkelijkheid te maken.
dansact

Stap voor stap choreografie

In een intensieve sessie van 1,5 uur neem ik jou, je partner (of als verrassing!) en eventueel je vriendinnen en vrienden stap voor stap mee door de choreografie. Deze sessie is volledig aangepast aan jullie niveau en wensen. Of je nu ervaring hebt met dansen of voor het eerst op de dansvloer staat, mijn doel is om jullie te laten stralen!
dansdocent

Start feestavond

Jullie openingsdans is niet alleen het startsein van de feestavond, maar ook een moment dat voor altijd in het geheugen van jullie gasten gegrift zal staan. Maak het zo bijzonder en uniek als jullie liefdesverhaal! Met mijn hulp wordt het een vlekkeloze uitvoering die zorgt voor verbazing en bewondering onder al jullie geliefden.

Jouw magische openingsdans!

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een magische openingsdans. Neem contact op voor meer informatie of om direct een sessie te boeken. Laten we samen werken aan een openingsdans die de toon zet voor een avond vol liefde, vreugde en dans! 


Eva van Zeeland

Zelf deed ik een buikdansact op mijn bruiloft

Wat een geweldig ervaring en wat zat ik in mijn comfort zone! Ik genoot enorm van het optreden; de blikken van Paul op mij, het joelen uit de zaal, de verraste gezichten. Ben je benieuwd naar mijn optreden? Bekijk hem hier.