oceanwaves

Hoe zou je het vinden als ALLES meer ging stromen?

Let's make waves!

Ik ben Eva van Zeeland, jouw Cheer-Leader!

Ik help je om je innerlijke blokkades op te lossen, helder te krijgen wat jouw pad is, en concrete stappen te zetten naar jouw nieuwe toekomst.


In de nieuwe wereld, die wij samen creëren, hebben wij geen traditionele leiders nodig. Ik laat je zien hoe je jezelf kunt leiden, hoe je in je kracht kunt gaan (op)staan.


Je hebt niemand's toestemming nodig om te beginnen – je kunt nu meteen starten, zelfs voordat je met mij aan de slag gaat. Dit traject is een oproep tot actie voor degenen die klaar zijn om zelf de regie over hun leven te nemen en met moed en overtuiging vooruit te gaan.


Ook jij kunt aanzienlijke golven creëren in de wereld, zonder bang te zijn wat anderen daarvan vinden. 

coach

Wij zijn allemaal leiders van het nieuwe tijdperk

Het patriarchale model van volg de leider is aan het afbrokkelen. In het Tijdperk van Licht moet alles een authentieke uitdrukking zijn van wie we werkelijk zijn.

We worden allemaal geroepen om te leiden vanuit het vrouwelijke, vanuit onze intuïtieve geest, vanuit onze uniciteit.

Van het smeden van een nieuwe manier van doen die je voedt, verlicht en voor je werkt. Als leiders van dit nieuwe tijdperk navigeren we er allemaal zelf doorheen.

Welke systemen, modellen, beperkte overtuigingen of manieren om dingen te doen in jouw branche of leven dienen je niet en ben je klaar om los te laten of voor af te melden?

null

 "Ontwaak Je Eigen Leiderschap"

pioniers

Pionieren kun je leren

Als je wacht tot het pad perfect geplaveid is, zul je nooit echt je eigen weg banen. De moedigste en meest invloedrijke pioniers zijn degenen die naar voren stappen zonder op goedkeuring te wachten. Ze halen diep adem, zetten de ene voet voor de andere en vinden het onderweg uit. Ze ontdekken zichzelf, en inspireren daardoor anderen om hetzelfde te doen.

podcast

Niet te stoppen!

 "Ontwaak Je Eigen Leiderschap" is voor degenen die zich niet laten tegenhouden door een gebrek aan richting of externe validatie. Als je je niet gerepresenteerd voelt in de media, is het tijd om naar voren te stappen en jezelf en degenen die jouw ervaring delen te vertegenwoordigen. Als niemand zich uitspreekt over de kwesties die jou aan het hart gaan, is dit jouw moment om je unieke stem te laten horen.


In je licht staan

Stap in jouw missie

Met praktische stappen laat ik je zien hoe je je rol als leider kunt omarmen. Na het traject "Ontwaak Je Eigen Leiderschap" voel je je empowered om in je unieke licht te stappen en het pad voor anderen te verlichten. Zo word je jouw eigen Cheer Leader – de reis begint nu. Ben jij klaar om je eigen weg te bewandelen?


oceanwaves

Stap ook in je missie en ga doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent!

Wat kun je verwachten van dit traject?

1:1 Begeleiding

Samen onderzoeken we wat jou tegenhoudt en hoe je deze blokkades kunt overwinnen. Ik bied je de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om je angsten te confronteren en te overwinnen.

Heldere Richting

We werken aan het helder krijgen van jouw unieke pad. Wat is jouw passie? Wat zijn jouw doelen? Samen ontdekken we de antwoorden en zetten we een duidelijke koers uit.

Concrete Actieplannen

Met praktische stappen en actieplannen zorgen we ervoor dat je niet alleen droomt, maar ook daadwerkelijk in beweging komt. Je leert hoe je kleine stappen kunt zetten die leiden tot grote veranderingen.

Wat anderen zeggen over met mij samenwerken:

Monique

Eva is professioneel en heeft altijd iets positiefs toe te voegen. Zij luistert actief en komt met gerichte creatieve inbreng. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd van Eva op het gebied van marketing en bedrijfsvoering. Ik kan iedereen aanraden met haar samen te werken. Ze is erg zorgvuldig met haar tijd dus als je de kans hebt, laat hem niet voorbij gaan.

Monique Appels
Daniella

Eva is een echte powervrouw, een vrouw van haar woord, geweldige lifestyle coach en veelzijdige ondernemer. Alles wat Eva aanraakt wordt goud, haar ambitie en enthousiasme zijn aanstekelijk. Eva is een echte professional als het aankomt op online marketing, vormgeving, klantenbinding en lifestyle trends. Samenwerken met Eva is gegarandeerd succes!

Daniella Picus
Sander

Ruim 10 jaar heb ik samengewerkt met Eva van Zeeland. Van 2001 - 2006 als collega's in marketing en sales voor de grootste healthclub keten ter wereld. En van 2007 - 2012 als business partners in de fitness- en wellnessbranche met onze eigen twee concepten; WellPro en WellnessClubs. Eva is een geweldige partner om mee samen te werken! Ze is de professional in marketing, online en offline, en is altijd bereid om anderen te helpen en een stapje extra te zetten. Ik zou Eva zeker aanraden om zaken mee te doen en kijk ernaar uit om in de nabije toekomst met haar samen te werken.

Sander de Bruijn
Jaldhara


Ik heb Eva leren kennen als een ondernemer met een enorme focus, drive, marketinginstinct en die als geen ander in mogelijkheden denkt. No matter what. En ik heb Eva ook leren als een vrouw die durft. Zij durft om het moment dat ze voor zichzelf moet gaan staan dat ook werkelijk zakelijk te doen. Ook al moet ze haar concept daarvoor ombuigen. Dat maakt haar tot een boeiende ondernemer die vanuit haar eigen persoonlijke ontwikkeling zakelijk ook steeds nieuwe impulsen geeft aan iedereen die haar volgt.

Jaldhara Groeneveld

Waarom kiezen voor dit coachingstraject?

Ervaring en Expertise

Met mijn uitgebreide ervaring in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, help ik je om jezelf te ontplooien en je ware potentieel te realiseren.

Individuele Aandacht

In dit 1:1 traject krijg je mijn volledige aandacht en toewijding. We werken intensief samen om jouw doelen te bereiken. 

Empowerment en Actie!

Na dit traject voel je je empowered om je eigen unieke licht te laten schijnen en het pad voor anderen te verlichten. Jij bent klaar om je eigen Cheer Leader te zijn.

Voor wie is "Ontwaak Je Eigen Leiderschap?"

Dit traject is niet geschikt voor jou als:


 1. Je op zoek bent naar snelle oplossingen: Dit coachingstraject vereist toewijding en inzet om diepgaande en duurzame veranderingen te bereiken. Als je verwacht snelle resultaten zonder persoonlijke inspanning, is dit traject misschien niet voor jou.

 2. Je geen verantwoordelijkheid wilt nemen: Dit traject draait om zelfsturing en eigen leiderschap. Als je niet bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groei en ontwikkeling, zal dit traject niet effectief voor je zijn.

 3. Je niet openstaat voor introspectie en zelfreflectie: Het proces vereist dat je diep in jezelf kijkt om je blokkades te identificeren en te overwinnen. Als je niet bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en je gedachten en gedragspatronen te onderzoeken, zal dit traject niet goed voor je werken.

 4. Je geen tijd wilt investeren: Succesvol deelnemen aan dit coachingstraject vereist tijd en toewijding. Als je niet bereid bent om regelmatig sessies bij te wonen en het nodige werk buiten de sessies om te doen, is dit traject misschien niet geschikt voor jou.

 5. Je geen behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding: Als je liever zelfstandig werkt zonder persoonlijke begeleiding en interactie, is een 1:1 coachingstraject mogelijk niet de beste keuze voor jou.

 6. Je niet gemotiveerd bent om te veranderen: Dit traject is bedoeld voor mensen die echt gemotiveerd zijn om hun leven te verbeteren en hun doelen te bereiken. Als je niet echt gemotiveerd bent om veranderingen door te voeren, zul je niet het maximale uit dit traject halen.

Als een van deze punten op jou van toepassing is, kan het nuttig zijn om te overwegen of een ander type ondersteuning beter bij je past. Voor degenen die klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en bereid zijn om de nodige stappen te zetten, biedt dit coachingstraject de kans om echt te transformeren en je eigen pad te scheppen.

Dit coachingstraject is perfect voor jou als:


 • Je vastzit in je huidige positie of baan: Als je het gevoel hebt dat je niet vooruitkomt en behoefte hebt aan verandering, kan dit traject je helpen om je doelen te verhelderen en een nieuw pad uit te stippelen.

 • Je een innerlijke stem hebt die naar buiten wil komen: Voor degenen die voelen dat ze een boodschap of talent hebben dat gedeeld moet worden, biedt dit traject de begeleiding om deze innerlijke stem tot uiting te brengen.

 • Je meerdere opleidingen en cursussen hebt gevolgd zonder de stap te durven zetten: Als je al veel geleerd hebt over wat je graag wilt doen, maar nog niet de moed hebt gevonden om daadwerkelijk de sprong te wagen, helpt dit traject je om die laatste stap te zetten.

 • Je je niet thuis voelt in je huidige (werk)omgeving: Wanneer je voelt dat je niet op de juiste plek zit en op zoek bent naar een omgeving die beter bij jou past, kan dit coachingstraject je helpen om die passende omgeving te vinden of te creëren.

 • Je voelt dat het tijd is voor iets nieuws of de volgende stap: Als je klaar bent voor verandering en op zoek bent naar de volgende stap in je persoonlijke of professionele leven, begeleidt dit traject je bij het maken van die transitie.

 • Je klaar bent om je innerlijke blokkades op te lossen: Voor degenen die bereid zijn om diep in zichzelf te kijken en de obstakels die hen tegenhouden te overwinnen, biedt dit traject de tools en ondersteuning die nodig zijn om door te breken.

 • Je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding en ondersteuning: Als je behoefte hebt aan een persoonlijke coach die je begeleidt en ondersteunt tijdens je reis naar zelfontdekking en leiderschap, is dit traject ideaal voor jou.

 • Je bereid bent tijd en energie te investeren in je groei: Dit traject vraagt om inzet en toewijding. Als je bereid bent om de nodige tijd en energie te investeren om je doelen te bereiken, zal je veel waarde halen uit dit traject.

 • Je gemotiveerd bent om te veranderen en te groeien: Voor degenen die echt gemotiveerd zijn om hun leven te verbeteren en bereid zijn om de benodigde stappen te zetten, biedt dit traject een kans om significante en blijvende veranderingen te realiseren.

Als een of meer van deze situaties op jou van toepassing zijn, is "Ontwaak Je Eigen Leiderschap" het juiste coachingstraject voor jou. Meld je aan en begin je reis naar zelfontdekking en leiderschap vandaag nog!

JA, IK WIL STARTEN
sailing

Begin je reis naar zelfontdekking en leiderschap

Basis Pakket

Ontwaak Je Pad

500,-
Duur: 4 weken
 • 4 wekelijkse 1:1 coachinggesprekken van 60 minuten
 • Wekelijkse ondersteuning via e-mail, sms of app
 • Een persoonlijk actieplan om je doelen te bereiken
Standaard Pakket

Ontgrendel Je Potentieel

1.200,-
Duur: 8 weken
 • 8 wekelijkse 1:1 coachinggesprekken van 60 minuten
 • Wekelijkse ondersteuning via e-mail, sms of app
 • Een persoonlijk actieplan en een voortgangsrapport na 4 weken
 • Een follow-up sessie van 30 minuten een maand na afronding van het traject
Premium Pakket

Leef Je Passie!

2.000,-
Duur: 12 weken
 • 12 wekelijkse 1:1 coachinggesprekken van 60 minuten
 • Onbeperkte ondersteuning via e-mail, sms of app gedurende de duur van het traject
 • Een persoonlijk actieplan en maandelijkse voortgangsrapporten
 • Twee follow-up sessies van 60 minuten, een maand en drie maanden na afronding van het traject
Heleen

Eva is echt een powervrouw! Als er iemand is die van aanpakken houdt, dan is het Eva wel. Zij is altijd toegewijd, energiek, inspirerend en vol aandacht voor iedereen. Eva kan perfect haar enthousiasme overbrengen naar de groep en hiermee iedereen inspireren tot actie. Daarnaast is zij een mooie en lieve vrouw die verstand heeft van zaken. Ze snapt hoe je een business moet opbouwen zonder jezelf te verliezen. Welke tools waardevol zijn en vooral hoe je in actie kunt komen. Ik vind haar top!

Heleen Verkerk

Neem de stap naar een nieuw begin!

Als je klaar bent om vastberaden je eigen weg te banen en je leiderschap te ontwaken, dan is dit coachingstraject voor jou. Laat jouw innerlijke stem naar buiten komen en ontdek jouw pad in deze voor jou onontgonnen wereld.

Meld je aan voor mijn exclusieve 1:1 coachingstraject en ontdek de kracht van zelfsturing en persoonlijke groei. Kies het pakket dat het beste bij jouw behoeften past.

De reis begint nu – ben jij klaar om de stap te zetten?

JA, IK GA HET DOEN!


coach

Goed om te weten!

Ik kan slechts een beperkt aantal mensen coachen. Om ervoor te zorgen dat ik jou alle aandacht en begeleiding kan geven die je verdient, beperk ik het aantal deelnemers aan dit exclusieve coachingstraject. Dus wacht niet te lang! De beschikbare plaatsen vullen zich snel, en de volgende ronde start binnenkort.

Biografie Eva van Zeeland

Momenteel schrijf ik aan mijn boek met de werktitel "Zoek Het Zelf Uit" en presentatie 'Leef Je Nog?". Daarnaast geef ik dansworkshops en ben ik te boeken als danseres, medium en professioneel spreker. 

Ik heb in 2023 als interim Marketing Manager gewerkt voor Ickonic Media in Engeland. Het bewuste streaming platform met de legende David Icke. 

In januari 2020 werd ik een woordvoerder voor ongeboren baby's van wie de moeders de indoctrinatie kregen dat ze op 22 weken zwangerschap een nieuw vaccin nodig hadden. De campagne die ik lanceerde om grote bewustwording over dit onderwerp te creëren, kreeg nationale aandacht van alle media en ook de overheid stelde vragen. Alle internet trollen werden losgelaten en zij probeerden mij het zwijgen op te leggen en mijn reputatie te vernietigen. Dit maakte mij echter nog sterker om een stem te zijn voor iedereen die zich niet kan uitspreken of bang is om de waarheid te spreken!

Daarom werd ik journalist voor OPN (Onafhankelijke Pers Nederland), een onafhankelijk persbedrijf, en deed ik live verslaggeving en streaming tijdens de pandemie en lockdown bij alle grote demonstraties en vrijheidsmarsen.

Voor DVO (De Vrije Omroep) was ik in 2021 de producer en presentator van een consumentenprogramma genaamd 'Licht op Zaken'. Als onafhankelijke onderzoeksjournalist onthulde ik vaccinatieschade door de verhalen van gevaccineerde mensen te vertellen.

Datzelfde jaar lanceerde ik de 5Ddating community, een platform voor wakkere zielen, lichtwerkers, starseeds en andere gelijkgestemde zielen.

In 2018 en 2019 was ik lid van Toastmasters International, wereldleider op het gebied van communicatie en leiderschapsontwikkeling. Als lid verbeterde ik mijn Engelse spreek- en leiderschapsvaardigheden door het bijwonen van de tweewekelijkse bijeenkomsten.

Ik heb een achtergrond in Wellness, Marketing en Orthomoleculaire Geneeskunde en met mijn ervaring in dit veld heb ik leveranciers, supermarktketens en hele organisaties geïnspireerd om meer eerlijke biologische en suikervrije producten toe te voegen aan de schappen.

Daarnaast heb ik als ervaringsdeskundige en Lifestyle Coach stellen geholpen die kinderen willen krijgen om hun natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen. Hiervoor maakte ik de videoserie 'Samen Natuurlijk Zwanger Worden', waarin acht stellen een jaar lang werden gevolgd en waarvan zes natuurlijk zwanger werden.

In 2017 deed ik de opleiding Tantrisch Vrouwen Coach voor mijn eigen transformatieproces en verdieping van mijn coachingskwaliteiten. Dit resulteerde in een complete make-over voor de huisstijl van Miss Natural met een nieuw logo en concept.

Ik ben al meer dan 17 jaar een gepassioneerd ondernemer en sinds 2011 eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Daarvoor was ik 15 jaar actief in de fitness- en wellnessindustrie, gespecialiseerd in marketing, communicatie, conceptontwikkeling en branding.

Ik heb HBO sportmanagement (commerciële economie) gestudeerd, Public Relations gevolgd bij Schoevers en ook een opleiding tot aerobicsinstructeur gedaan.

In 2005 won ik de Nationale E-mail Marketing Award voor de beste e-mailcampagne. Als Nationaal Marketing Manager was ik verantwoordelijk voor marketing en communicatie voor 20 clubs bij 's werelds grootste fitnessketen Fitness First gedurende meer dan 5 jaar.

In de periode 2007-2012 was ik mede-eigenaar van WellPro Group BV, waaronder de organisaties WellPro BV, een adviesbureau voor fitnessondernemers, en WellnessClub BV, een netwerk van 150 fitnessclubs, vielen. Mijn zakenpartner en ik verkochten deze bedrijven succesvol in de zomer van 2012.

Specialiteiten

Lifestyle Coach, Mentor & Advisor
Marketing, PR, Graphic Design
Concept Creator & Developer
Entrepreneurship & New Business Development
Content Creation, Social Media & Video Editing

Ja, je mag gaan voor al je dromen, verlangens en wensen!

En nee, je hoeft daarin geen perfectie na te streven. Het gaat er om dat JIJ er plezier aan beleeft.

Deze dingen doe ik allemaal voor FUN!

Zingen (liefst ooit in een rockband)

Dansen (zelfs een keer in het circus!)

Rolschaatsen en skateboarden

Handstand en spagaat 

Golfsurfen

🌊

Wat wil jij nog doen?


PS. En weet je even niet goed wat je eigenlijk allemaal wilt?

Dan kan ik je ook helpen jouw innerlijk vuur te vinden!

🔥