veilingmeester

Met Veiling Meesteressen Eva & Lili wordt elke veiling een feest!

Nooit meer een saaie suffe veiling!

Welkom bij de revolutie van veilingen!

De Veiling Meesteressen Eva & Lili staan klaar om je veilingervaring naar nieuwe hoogten te tillen! De meeste veiling zijn oersaai. Mensen zijn veiling moe! Wij brengen verandering: als veilingmeesters, presentatoren én entertainers in één, maken wij van elke veiling een onvergetelijke ervaring.

Als peper 🌶️ en zout, brengen we elke veiling op smaak!

Eva, de pittige peper, en Lili, het verfijnde zout, combineren hun expertise en passie voor voeding om jou een onvergetelijke veilingervaring te bezorgen.
Met De Veiling Meesteressen krijg je niet alleen twee veilingmeesters, maar ook dagvoorzitters die de veiling op geheel eigen wijze presenteren. Eva en Lili combineren hun unieke talenten om een dynamische en boeiende ervaring te creëren die veel verder gaat dan een traditionele veiling. 


Met deze aanpak garanderen Eva en Lili dat elke veiling niet alleen succesvol, maar ook memorabel en plezierig is. Hun unieke mix van expertise, humor en betrokkenheid zorgt ervoor dat elke deelnemer een geweldige tijd heeft en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

veilingmeester

Veilingmeester - Lili Pirayesh

Lili, bekend van haar werk als schrijfster van "Vullen of Voeden" en pionier van de gezonde sportkantine, deelt haar inzichten over gezondheid en voeding met een vleugje humor.

Drs. Lili Genee Pirayesh is ambassadeur voor een landelijke gedragsverandering om bewuster te leven. Zij brengt binnen gemeentes experts, initiatieven, bedrijven en zorgverleners samen om een gezonde leefstijl te realiseren.

Hierbij vormt het collectieve en wetenschappelijk ondersteunde gedachtegoed, samengevat in “de schijf van mijn lijf“ de leidraad voor een holistische en gebalanceerde aanpak.

Gezonde kantine?!?


Lili: Onze ervaring in voeding en gastvrijheid zorgt voor een perfecte mix van professionaliteit en plezier.

veilingmeester

Veilingmeester - Eva van Zeeland

Eva van Zeeland, eigenaar van Miss Natural Lifestyle, brengt haar diepgaande kennis over natuurlijk leven en biologisch eten naar de veilingvloer.

Ze heeft een grote passie voor dansen, entertainment en presenteren. Al jaren heeft ze haar eigen talk show en magazine, is eigenaar van 5Ddating en helpt als mentor jouw unieke leiderschap te ontwaken. 

Met een achtergrond in Wellness, Marketing en Orthomoleculaire geneeskunde heeft Eva met haar expertise leveranciers, supermarktketens en hele organisaties aangemoedigd om na te denken over en meer eerlijke biologische en suikervrije producten toe te voegen aan de schappen.


Eva: ' Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een evenement smaakvol en memorabel te maken'.

veilingmeester

🔨 Meesteressen van de veiling en presentatoren in één 🎤

Dubbele Rol: Veilingmeesters en Dagvoorzitters

1. Energieke Start

Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je de opwinding. Eva en Lili verwelkomen je persoonlijk en zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Ze starten de dag met een enthousiaste introductie, stellen zichzelf voor en geven een voorproefje van wat je kunt verwachten. Ze vertellen over hun achtergrond in voeding en gezondheid en delen al meteen een paar leuke weetjes om je in de stemming te brengen.

2. Interactieve Presentatie

In plaats van simpelweg items aan te kondigen en biedingen te accepteren, zorgen Eva en Lili voor een interactieve presentatie. Ze geven achtergrondinformatie over de items, delen interessante anekdotes en betrekken het publiek door vragen te stellen en reacties uit te lokken. Dit houdt iedereen scherp en betrokken.

3. Voedings- en Gezondheidsweetjes

Tijdens de veilingmomenten zullen Eva en Lili regelmatig korte pauzes inlassen om waardevolle tips en weetjes over voeding en gezondheid te delen. Denk aan handige tips voor een gezonder eetpatroon, verrassende feiten over biologische producten of praktische adviezen voor een bewuste levensstijl. Deze informatieve intermezzo's voegen extra waarde toe en maken de veiling nog interessanter.

4. Humor en Entertainment

Humor is een integraal onderdeel van hun presentatie. Eva en Lili zorgen voor een luchtige en vrolijke sfeer door grappige opmerkingen, spontane improvisaties en zelfs kleine sketches. Hun humoristische interacties zorgen voor een ontspannen en plezierige omgeving, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt en volop geniet.

5. Publieksbetrokkenheid

Eva en Lili betrekken het publiek actief bij de veiling. Ze moedigen deelnemers aan om vragen te stellen, mee te doen aan kleine spelletjes en competities en hun mening te geven. Dit creëert een interactieve en participatieve sfeer, waardoor iedereen zich betrokken voelt en de veiling een gemeenschapsgevoel krijgt.

6. Spannende Finale

Aan het einde van de veiling zorgen Eva en Lili voor een spetterende afsluiting. Ze benadrukken de hoogtepunten van de dag, bedanken het publiek en de deelnemers en maken de winnaars van eventuele competities bekend. Dit laatste moment wordt vaak gekenmerkt door een uitbarsting van energie en enthousiasme, waardoor iedereen met een glimlach naar huis gaat.
coach
Lili & Eva foto

Netwerk- en Interactiemomenten

Naast de veiling zelf creëren Eva en Lili momenten waarop het publiek kan netwerken en met elkaar in gesprek kan gaan. Dit kan tijdens korte pauzes of na afloop van de veiling zijn, waarbij ze zelf ook beschikbaar zijn voor vragen, gesprekken en het delen van extra tips.

This is a Parallax unit

Some room for a sub-title

In 3 stappen een succesvolle veiling!

1. Voorbespreking

Samen bespreken we het doel van de veiling: Wat zijn de streefopbrengsten? Zijn er specifieke items die extra aandacht verdienen? Welke items zullen geveild worden? Zijn er bijzonderheden of unieke verhalen aan de items verbonden die tijdens de veiling verteld kunnen worden?

2. De Veilingdag

Met een goede voorbereiding beginnen wij aan de veilingdag. Op de dag zelf zorgen jullie voor de audio- en visuele ondersteuning zodat wij ons kunnen focussen op het welkom heten van alle gasten, introduceren van de veilingstukken en uiteraard de veiling zelf!

3. Nabespreking

    Samen evalueren we de resultaten van de veiling: Zijn de doelstellingen behaald? Wat waren de hoogte- en dieptepunten?Wat ging goed en wat kan verbeterd worden voor toekomstige veilingen? Zijn er al plannen of ideeën voor een volgende keer?

Neem vandaag nog contact op en ontvang een prijsopgave op maat.