Voor jou ONE LOVE!

We bevinden ons in de Great Awakening, een tijd van grote veranderingen voor planeet Aarde en haar bewoners. ONE LOVE magazine is jouw gids voor de Nieuwe Aarde en het Bewustzijn dat we aan het creëren zijn. Met prachtige liefdesverhalen en inspirerende artikelen. Met liefde gemaakt!
Jouw gegevens zijn veilig, wij hebben ook een hekel aan spam!
5D dating
Eva van Zeeland

Wat ben ik blij...

... dat ik zoveel mooie verhalen toegestuurd krijg van mensen die elkaar gevonden hebben via 5Ddating. Met destijds nog maar enkele honderden profielen online hebben Gerre (uit België) en Jolanda (uit Nederland) elkaar gevonden. Hun eerste bericht over hun gezamenlijke interesse: wildplukken, hebben ze mij zelfs toegezonden. De grootste verrassing voor hun en mij was de zwangerschap!  Ook Jeroen en Marije hebben een bijzonder liefdesverhaal dat je kunt lezen in dit tweede nummer van One Love magazine. Ik hoop dat deze verhalen een inspiratie voor je zijn, waarbij je (weer) geloofd in echte liefde, ook via een datingsite! 

In dit nummer van ONE LOVE magazine

5D dating

Love Story van Jeroen & Marije

Jeroen en Marije waren allebei totaal niet op zoek naar liefde toen zij elkaar via 5Ddating in 2021 zagen. Hij zat in een burnout en zij was overspannen. Lees hun prachtige verhaal. 
starseed

De eerste 5Ddating Baby & Love Story

Ja! Wat een mooi nieuws! Op 11 juni 2021 begint het liefdesverhaal van Gerre met 5Ddating. Hij wist niet wat er voor hem te wachten stond maar, volgens zijn woorden wist het universum het allang.
recept

Alles over Wildplukken

Het verzamelen van eetbare planten, bessen, noten en paddenstoelen in de vrije natuur is niet alleen een leuke en leerzame activiteit, maar het stelt ons ook in staat om heerlijke gerechten te bereiden met verse, lokale ingrediënten.

Ontmoet Geert!

Ik heb diverse mooie, spannende contacten en verbindingen mogen opdoen via 5Ddating.  De contacten met bewuste vrouwen waren allemaal vertrouwd en diepgaand. 

truth

Wat is de Waarheid?

 Er zijn een aantal bewuste en onbewuste factoren die een rol spelen in het WEL OF NIET ZIEN van de waarheid
Speaker

Verlaag je Epigenetische Leeftijd

Epigenetica is een tak van de wetenschap die zich bezighoudt met veranderingen in genexpressie die optreden zonder dat er wijzigingen zijn in de DNA-sequentie.  

Love Story

Read their beautiful Love Story 👩‍❤️‍💋‍👨 in ONE LOVE magazine!
FREE magazine
Let's feed the collective mind and help humanity rise during the great awakening by sharing ONE LOVE magazine!


ONE LOVE

READ NOW