Eva van Zeeland
Transformatie
Eva van Zeeland
Transformatie
1 min

De reis van mijn hoofd naar mijn hart

1 min

Positief blijven in onzekere tijden vol leugens, verwarring en vervreemding. Bijna dagelijks krijg ik de vraag; “Eva, hoe blijf je zo positief? Er gebeurt zoveel op dit moment. Ik word zo ongerust van alle media en berichtgeving.

Hoe houd je vertrouwen?

Ik voel me onzeker over de toekomst voor mezelf en mijn kinderen. Wat worden de nieuwe maatregelen? Welke andere vrijheden worden je ontnomen? Waar gaat dit allemaal heen? Komt er een mooie nieuwe wereld? Hoe houd je vertrouwen in de toekomst? Ik zie het niet meer.

Liefde kiezen boven angst

Natuurlijk heb ik ook last van verschillende emoties die als een achtbaan door mijn hoofd en vervolgens mijn lichaam gaan. Ongecontroleerd, beangstigend en diepgaand. Het is juist de bedoeling dat je al deze emoties toelaat en vooral niet wegstopt.

Eva van Zeeland interview 2020

Emoties doorvoelen

Voel hoe je lichaam reageert op bepaalde beelden, woorden en verhalen. Beschrijf wat je voelt; voel je verwarring, voel je angst, voel je woede, voel je je machteloos? Waar voel jij dit in je lichaam? Wanneer heb je dit gevoel eerder in je leven gehad?

Zet jezelf op de eerste plaats!

Het belangrijkste is om jezelf op de eerste plaats te zetten en voor jezelf te zorgen. Als moeder van drie jonge kinderen, een eigen bedrijf en een bedrijf aan huis (lees huishouden) weet ik dat dit een uitdaging kan zijn. Ik vertel je wat ik belangrijk vind in mijn leven en hopelijk kun jij daar je voordeel mee doen om meer balans te ervaren in deze onzekere en ook spannende tijd waarin we nu leven.

Interview door Monique Appels

Reacties
Categorieën